Bästa tipsen för att komma iordning fort när du flyttar

Efter en flytt är det lätt att man känner sig ganska så utpumpad och det blir lätt att alla ägodelar ligger kvar i sina flyttkartonger några veckor efter flytten. Detta gör att man kanske får lite svårare att trivas direkt i sitt nya hem. Vilket är tråkigt, som med så mycket annat är det första mötet viktigt och den initiala känslan är något som kan sätta spår även längre fram. Därför tycker jag att du skall ta detta på allvar och se till att du kommer iordning fort när du flyttar. Det blir mycket skönare och trevligare för dig och du får en bättre känsla för ditt nya hem.

Tips nummer ett

Packa systematiskt. Märk kartongerna med vilket rum det är så att din flyttfirma stockholm enkelt kan bära in dem utan någon assistans. Se även till att du har ett system för kartongerna i varje rum. Om det gäller köket så skriv vilken typ av köksutrustning lådan innehåller och packa gärna ner allt skåp för skåp, då går det super-snabbt att packa upp allt igen.

Tips nummer två

Anlita en flyttfirma, det kommer du aldrig att ångra. Det bästa med flyttfirma är självfallet att man slipper bära alla saker själv och således slippa få ryggskott och göra sina vänner besvär. När man slipper den här plågande med flyttfirma stockholm och allt bärande har man massor av energi till övers, visst kostar det lite energi att packa ner med en flyttfirma stockholm alla saker men på flyttdagen får man åtminstone ta en välbehövlig paus med flyttfirma stockholm istället för att få det värsta att göra. Då kan man ta en tur ner till ett trevligt café och fika medan alla ens tillhörigheter flyttas och kommer på plats. Sedan är det bara att åka till sitt nya boende och börja göra iordning.

Tips nummer tre

Börja med kök och sovrum, dessa två rum är mest väsentliga. Det är rätt så smart att ha sängen på plats och även gardiner på plats så att man vet att man har ett bra ställe att sova på när man inte orkar fixa mer. Att behöva göra iordning i sovrummet när man egentligen är helt slut är inget kul. Det är bättre att börja med det så kan man gå vidare och fixa med resten sen. Eftersom ens flyttfirma hunnit flytta hela bohaget på bara några timmar har man ofta hela dagen på sig att komma iordning.